BINE AȚI VENIT!

Calitate | Experienţă | Profesionalism

Steiger s.r.l. este o întreprindere cu o experienţă de mai bine de două decenii. Are două domenii principale de activitate: fabricarea de confecții și construcții metalice și execuția construcţiilor industriale. De la înfiinţarea sa din 1994, numele societăţii a devenit, la nivel regional, sinonim cu execuţia de calitate, concepţia de parteneriat, munca rapidă şi precisă.

Dotarea tehnică cuprinzând utilaje și instalații performante, garantează produse şi servicii care satisfac exigenţele celor mai înalte standarde:

  • hala de producție cu trei travei, dotată cu șase poduri rulante, cu utilaje şi instalații moderne asigură calitatea excepţională a structurilor metalice produse;
  • atelier de prelucrări mecanice, dotat cu echipamente de înaltă precizie.

creare logo steiger

Calitate conformă cu clasa cea mai înaltă (EXC4) a standardului EN 1090-1!

TUV 1090-1 test mark Steiger

Your key partner. STEIGER

SISTEME DE MANAGEMENT

Pentru asigurarea creșterii continue a nivelului calitativ al produselor și serviciilor noastre, spre satisfacerea deplină a exigențelor clientului, firma noastră a implementat și certificat sistemul de management al calității conform standardului EN ISO 9001, iar din 2009 este implementat sistemul de management integrat al calității, certificat conform standardelor EN ISO 9001, EN ISO 14001, OHSAS 18001.

Confecții metalice la cel mai înalt nivel începând din 1994

Ultimele știri

Anunt Public

Comments off.

Mai departe

Finalizarea contractului de finanţare

Comments off.

Finalizarea contractului de finanţare pentru proiectul de investiții „CREȘTEREA COMPETITIVITĂȚII S.C. STEIGER S.R.L. PRIN INVESTIȚII MODERNE” Proiectul a fost finalizat şi ...

Mai departe