Üdvözöljük a Steiger Kft. weboldalán!

Minőség | Tapasztalat | Professzionalizmus

A Steiger Kft. egy több, mint két évtizedes múlttal rendelkező vállalat. Két fő tevékenységi ága van: fémmegmunkálás és ipari építkezés. 1994-es alapítása óta a Steiger név régiós szinten egyet jelent a minőségi kivitelezéssel, partneri magatartással, precíz és gyors munkával.

A Steiger kft. gépparkja és technológiai felszereltsége lehetővé teszi a legmagasabb minőségi sztenderdeket kielégítő termékek előállítását és szolgáltatások nyújtását:

  • háromhajós, hat híddaruval fölszerelt üzemcsarnok, a kitűnő minőségű fémszerkezetek kivitelezéséhez szükséges modern munkagépekkel és berendezésekkel;
  • a fémmegmunkáláshoz szükséges precíziós munkagépekkel és berendezésekkel felszerelt szakműhely;

steiger-creare-sigla

Minőség az EN 1090-1 szabvány legmagasabb kivitelezési osztályának (EXC4) megfelelően!

TUV test mark 1090-1 Steiger

Your key partner. STEIGER

IRÁNYÍTÁSI RENDSZEREK

Termékeink és szolgáltatásaink minőségének folyamatos javítása valamint ügyfeleink igényeinek minél magasabb szintű kiszolgálása érdekében cégünk 2005 óta fenntartja az EN ISO 9001 szabvány szerinti minőségirányítási rendszert, 2009-óta pedig az EN ISO 9001, EN ISO 14001 és OHSAS 18001 szabványokon alapuló integrált irányítási rendszert.

Fémmegmunkálás felsőfokon már 1994 óta

Legfrisseb híreink

Országos Hegesztőverseny Döntő

Comments off.

Büszkén jelentjük be, hogy hegesztő specialistánk, Osán László bekerült 2015 legjobbjai közé, a REHM Hegesztéstechnika szervezése alatt Magyarország területén megtartott hegesztési ...

Tovább