Vállalatunk üzleti mentalitásának fontos eleme, hogy nem egyszerű kivitelezőként, hanem szakmai partnerként viszonyul minden egyes megbízáshoz. A projekt sikere érdekében tanácsokkal segítjük ügyfelünket az ötlet kidolgozásától a megvalósításig. Ha a Steiger kft-t választja, nem csak kivitelezőt, partnert is választ.

Több mint két évtizedes tapasztalatunk biztosítékot jelent, hogy az ügyfeleink terveiből minden esetben a legjobb eredményt hozzuk ki. A projekt teljes lefutása alatt tanácsadással segítjük az optimális gazdasági-műszaki megoldások kiválasztásában.

A legjobb ár/minőség arányt biztosító műszaki megoldásokat javasoljuk, melyek szigorúan betartják a munkálatok technológiai követelményeit, a műszaki előírásokat, és az ügyfelek által támasztott igényeknek és követelményeknek is eleget tesznek.

Személyre szabott megoldások, konkrét tanácsok által jelentős idő- és pénzbeli megtakarításokat érhetnek el ügyfeleink.

A vállalatunk saját mérnökei és jól képzett alkalmazottai, valamint gazdag szakmai tapasztalata és műszaki felszereltsége révén fővállalkozóként, saját csapattal végzi el a kulcsrakész átadásig a kivitelezést.

Agro Pataki

Andy SRL

Ardealul

Logistic Center

Ardealul

Decojitorie

Ardealul

Secție de extracție

CBA

Continental Contitech

Hala 3

Continental Contitech

Sculărie

Drosera

SAB

Civil